Joi, 3 februarie, Kaufland a deschis al 149-lea supermarket din România, odată cu inaugurarea unui magazin la Turnu Măgurele, în județul Teleorman.

Aflat pe Șoseaua Alexandriei, nr. 7A, hipermarketul este deschis de luni până sâmbătă între 07:30 și 21.00, iar duminica de la 08.00 până la 20:00.

Suprafața totală a magazinului este de aproximativ 5 600 de metri pătrați, dintre care 3 100 de metri pătrați sunt dedicați spațiului interior de vânzare.

Hipermarketul este dotat cu 8 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM.

În exterior, clienții sunt așteptați la punctul Grill cu o gamă variată de mâncăruri gata preparate.

Magazinul este dotat cu 261 de locuri de parcare, dintre care 7 pentru persoane cu dizabilități, 8 pentru părinți și 2 locuri de parcare cu acces la stațiile de încărcare pentru mașinile electrice. Există inclusiv două rastele pentru clienții care sosesc la cumpărături cu bicicleta.

Conform informațiilor oferite de Kaufland România, deschiderea magazinului a generat apariția a 100 de locuri de muncă.

 

Cupoane de reducere și vouchere pentru reciclare

Kaufland Turnu Măgurele este al doilea hipermarket din România prevăzut la interior cu un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje:

  • PET-uri cu volum de până la 3 litri;
  • sticlă;
  • doze de aluminiu cu volum de până la 1 litru.

Clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

De asemenea, într-un spațiu special amenajat sub forma unei broaște țestoase, clienții pot să depună pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie. Drept răsplată, ei primesc cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

Clienții magazinului pot aduce spre colectare sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, precum și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

În al treilea rând, magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care ulterior sunt eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România.

Pot fi colectate 4 tipuri de măști: cele de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical.

În schimb, nu pot fi colectate măști din material textil, confecționate acasă și nici alte articole de protecție.

Lasă un răspuns