Compania Auchan România a inaugurat al doilea centru logistic din România în orașul Călan, din județul Hunedoara. Primul centru logistic de acest fel funcționează deja în localitatea Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, fiind inaugurat în 2020.

auchan calan centru logistic

Conform informațiilor oferite de Auchan România, centrul logistic din Călan, județul Hunedoara are în prezent o suprafață de depozitare de 22 000 de metri pătrați, iar suprafața totală, ce urmează să fie extinsă în anii următori, depășește 67 000 de metri pătrați. Pe lângă spațiile de depozitare, aceasta include spații verzi și diferite zone de facilități pentru personal și transportatori.

Noul centru preia întreaga activitate logistică din platformele regionale Deva și Băcia, deservind 12 hipermarketuri și 2 supermarketuri Auchan, precum și peste 140 de magazine din stațiile Petrom.

Capacitatea de stocare a centrului din Călan este de 13 000 de paleți, ceea ce înseamnă că există posibilitatea de a livra 15 milioane de colete anual.

Depozitul este prevăzut cu 42 de rampe de descărcare și încărcare TIR-uri, având capacitatea de a recepționa 1 500 de paleți în fiecare zi.

În cadrul centrului lucrează 150 de persoane, atât angajați ai Auchan România, cât și ai partenerului Yusen Logistics România, furnizor de servicii logistice.

Angajații au la dispoziție o diferite facilități și spații de relaxare, zone de servit masa, vestiare și parcare proprie, iar în viitorul apropiat urmează să fie amenajat și un teren de sport. De asemenea, și la dispoziția șoferilor de TIR se află zone de dușuri, activități sportive și de relaxare.

 

Tu faci topul companiilor din România! Spuneți părerea AICI

 

 

Lasă un răspuns

  1. Aproape 30 000 de locuri de muncă vacante, la nivel național – YesComment

    […] 150 de noi locuri de muncă, într-un centru logistic inaugurat în Hunedoara – DETALII AICI […]