Grupul Caroli, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, a semnat un contract cu durata de 10 ani pentru închirierea unui spațiu din Pitești Industrial Park.

depozit judetul arges

Efectul va fi extinderea platformei logistice de la Oarja, deținută de Globalworth Industrial. Până acum, singura prezență pe această platformă era reprezentată de centru logistic Dacia.

Depozitul urmează să aibă aproape 7 000 de kilometri pătrați, de aici urmând să fie deservită cu mezeluri întreaga piață românească. Pe lângă spațiile de depozitare în condiții normale, este asigurată și amenajarea unor spații cu temperatură controlată.

Roxana Manolescu, Caroli Foods Group CEO, a declarat, în legătură cu acest aspect: „ne vom crește capacitatea de stocare a materiilor prime congelate, cu ajutorul noii unități logistice cu spații cu temperatură controlată. Activitatea acestui nou depozit va fi integrată  în lanțul nostru logistic, astfel încât rutele flotei noastre să fie planificate și executate eficient, iar produsele să ajungă mai rapid la clienții noștri“.

Pitești Industrial Park, deținut de Globalworth Industrial, este un complex de depozite aflat în Pitești, în apropierea autostrăzii care leagă reședința județului Argeș de București.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se întinde pe o suprafață de peste 261 000 de metri pătrați, cu un grad de ocupare de peste 95%, în mai multe orașe din România: Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești și Timișoara.

 

Lasă un răspuns