Lanțul croat de restaurante Submarine Burger va deschide cel puțin 3 restaurante în București, pe parcursul acestui an. Compania, cu sediul în Croația, a deschis în urmă cu puțin timp, tot în Capitală, o bucătărie „dark“, produsele ajungând la clienți prin intermediul unui parteneriat cu un serviciu de livrare.

submarine burger

Valoarea totală a pieței românești de fast-food, care reprezintă aproximativ 25% din piața totală a restaurantelor, este estimată la 500 de milioane de euro. Principalele firme deja prezente pe piață sunt Burger King, KFC, McDonald’s, Mesopotamia, Spartan și Taco Bell.

Compania croată Submarine Burger a apărut în anul 2014, iar în prezent operează o rețea de 13 restaurante fizice și bucătării dark (doar cu livrare online, fără mese și spații de servire) în țara de origine.

Printre cele mai bine vândute produse Submarine Burger pe piața românească se află următoarele: Burger Smokehouse Single, Burger Original Single, Burger Sliders Burger Monster, Burger French Single sau, din categoria vegană, Burger Original Veggie Single.

 

Cantitate uriașă de burgeri cumpărați de români de la Burger King, într-un singur an – Vezi cifrele impresionante AICI 

 

 

Lasă un răspuns