Primul hipermarket Carrefour din municipiul Craiova va fi inaugurat la sfârșitul lui 2023 în Promenada Mall, noul centru comercial care se construiește în oraș. NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, a anunțat începerea lucrărilor la Promenada Mall Craiova, investiție de 125 de milioane de euro, al cărei termen de finalizare va fi perioada octombrie-decembrie 2023.

mall craiova 2022

Localizat pe Bulevardul Calea Severinului, noul centru comercial este construit pe un teren de aproximativ 200 000 de metri pătrați. Suprafața închiriabilă va fi de 53 000 de metri pătrați, pe o suprafață construită de 72 000 de metri pătrați. Vor fi disponibile 2 100 de locuri de parcare.

Pe lângă cele mai de succes branduri de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, înfrumuseţare, articole sportive şi pentru copii,centrul comercial va găzdui o zonă de restaurante, fast-food-uri și cafenele, precum și un cinematograf.

O premieră pentru oraș va fi reprezentată de hipermarketul Carrefour, compania franceză având până acum în Craiova doar magazine de mici dimensiuni. De asemenea, se va deschide și un nou magazin Dedeman, cu o suprafață de peste 16 000 de metri pătrați.

Conform lui Marius Barbu, Asset Director la NEPI Rockcastle, investiția de la Craiova este cea mai mare pe care grupul o realizează în România, în afara Bucureștiului.

Investiția va însemna crearea a aproximativ 1 500 de noi locuri de muncă: „Vom avea în cele peste 120 de magazine în Promenada Mall Craiova, branduri prezente pentru prima oară în regiune, pentru a crea o experiență relevantă de shopping pentru clienții noștri. Vom crea aproximativ 1 500 noi locuri de muncă în oraș, dar vom da și un semnal puternic și altor investitori pentru economia locală. Punem în acest centru comercial, unic prin design, toată experiența acumulată în investiții similare derulate de noi“ a declarat reprezentantul NEPI Rockcastle

Promenada Mall Craiova presupune și executarea unor ample lucrări de infrastructură rutieră. Concret, va apărea un nou bulevard de legătură între Bulevardul Calea Severinului și Bulevardul Râului.

 

YesComment v-a anunțat despre noul mall din Craiova încă din iulie 2021. Iată articolul inițial AICI 

 

 

Lasă un răspuns

  1. Iinela

    Interesată ptr un loc de muncă

  2. Vasilichie Maria Iuliana

    Doresc sa lucrez

  3. Vasilichie Maria Iuliana

    Doresc sa am un loc de lucru la dumneavoastra

  4. Sorin

    Locuri de muncă?lucrați cu agenții?

  5. Elena Flori

    Frumos, mă interesează și pe mine un loc de muncă.

  6. Dragomir

    As dori și eu sa lucrez la dumneavoastră când se va deschide Mall-ul Promenada !!!

  7. Iordache Ileana

    Buna ziua m-ar interesa si pe mine un loc de munca.