Salinele Praid (județul Harghita), Târgu Ocna (județul Bacău), Slănic Prahova (județul Prahova), Cacica (județul Suceava) și Ocnele Mari (județul Vâlcea) vor beneficia de o aplicație în care vor fi integrate toate informațiile utile pentru turiști, de la istoricul salinei și diferite evenimente organizate până la locurile de parcare.

salina praid

Prima aplicație lansată, chiar în această săptămână, a fost Salina Praid App, deja disponibilă în salina din județul Harghita. Funcțională chiar și la 120 de metri sub pământ, aplicația oferă informații cu ajutorul unei hărți interactive. pe această cale, turiștii pot să afle disponibilitatea locurilor de cazare, a restaurantelor și a altor obiective turistice din zonă.

„Salrom a lansat «Salina Praid App», o aplicaţie pentru turiştii care îşi doresc să viziteze Salina Praid şi care vor să cunoască istoricul salinei, informaţii despre principalele atracţii şi agenda evenimentelor organizate în salină, informaţii cu privire la beneficiile terapiei cu aerosoli, dar şi referitoare la acces, parcare sau tarife“ a informat, pe Facebook, ministrul Economiei, Florin Spătaru. Vineri, acesta a vizitat Salina Praid și a avut o ședință de lucru cu toți directorii sucursalelor deținute de Salrom.

Toate cele cinci saline administrate de Salrom în România (Praid, Târgu Ocna, Slănic Prahova, Cacica și Ocnele Mari) sunt obiective turistice importante. Numai la Praid, numărul vizitatorilor ajunge la aproximativ 400 000 pe an, în sezonul cald salina primind între 2 500 și 3 000 de vizitatori pe zi.

 

Lasă un răspuns