Joi, 7 aprilie, Lidl România inaugurează un magazin în localitatea Săcălaz din județul Timiș. Acesta este situat pe Strada Principală, nr. 376-377.

lidl salonta inaugurare

Deschiderea magazinului este echivalentă cu apariția a 20 de noi locuri de muncă în comună.

Unitatea are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de o parcare dotată cu peste 120 de locuri.

Programul de vânzare este de luni până vineri între orele 7:30 și 22:00, iar duminică între orele 8:00 și 21:00.

Deschiderea va fi sărbătorită cu reduceri la zeci de produse, atât alimentare, cât și nealimentare, de care vo beneficia primii clienți.

Pentru noul magazin Lidl din Săcălaz au fost utilizate tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecție a mediului. Prin urmare, unitatea dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED dotat cu senzor de prezență, precum și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Săcălaz este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Timiș. Se află la numai 4 kilometri spre vest de ieșirea din municipiul Timișoara, iar în componența sa intră trei sate: Săcălaz, Beregsău Mare și Beregsău Mic.

 

 

Lasă un răspuns

  1. Nou magazin Lidl în județul Neamț – YesComment

    […] Compania germană Lidl are peste 300 de magazine deschise în România și continuă să se extindă. Pe 7 martie a inaugurat un magazin în comuna Săcălaz din județul Timiș. Detalii găsiți AICI […]