Trei tineri din orașul Cugir, județul Alba, au fost condamnați pentru furt de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce au furat mai mult sticle de whisky și tablete de ciocolată dintr-un magazin. Conform Alba24.ro și G4media.ro, produsele furate au fost ulterior schimbate pe substanțe etnobotanice, după cum chiar acuzații au declarat în timpul procesului.

inchidere magazin carrefour express cluj

Cei trei și-au recunoscut faptele și au cerut să fie judecați doar pe baza probelor.

Unul dintre ei, care se afla încarcerat în penitenciarul Aiud, a primit o amendă penală în valoare de 1 500 de lei. Cel de-al doilea a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 1 490 de lei, iar al treilea de asemenea la o amendă penală, în valoare de 1 340 de lei.

În motivarea instanței se arată următoarele: „inculpații (…) au sustras 2 sticle de whisky marca Ballantines și 10 bucăți de ciocolată marca Milka. Apoi, în jurul orei 19.57, cei doi inculpați, însoțiți de această dată și de cel de al treilea tânăr, au revenit la magazin, toți trei sustrăgând 3 sticle de whisky marca J&B și patru sticle de whisky marca Ballantines, cauzând astfel persoanei vătămate un prejudiciu total de 240,41 lei“.

Sentința nu este definitivă, existând posibilitatea să fie atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

Lasă un răspuns