Compania românească THETA Furniture & More a inaugurat o fabrică în localitatea Păulești, din județul Prahova, în urma unei investiții de 4 milioane de euro.

fabrica prahova theta furniture

 

Fabrica se afla pe un teren cu suprafața totală de 20 000 de metri pătrați, dintre care 5 000 de metri pătrați sunt ocupați de fabrica propriu-zisă, de spațiile de depozitare aferente și de parcul auto propriu.

Construcția a început în mai 2021 și s-a încheiat în primele luni ale lui 2022.

THETA Furniture & More este un producător de mobilier și un integrator care oferă soluții complete de amenajare interioară. Compania a fost înființată în 2009 de Florin Gheorghe, care deține în acest moment funcția de CEO. Inițial a livrat mobilier rezidențial, pentru ca în prezent să se specializeze în soluții complete de design și amenajare interioară pentru diferite sectoare, precum HoReCa, comercial, business și medical.

În 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 10 milioane de euro, iar în 2022 este estimată o creștere de aproximativ 40%.

De-a lungul activității sale, compania a amenajat peste 350 000 de metri pătrați de spații interioare, ocupându-se inclusiv de realizarea interioarelor pentru noul terminal al Aeroportului Henri Coandă din Otopeni, inclusiv zona de restaurante.

Pe site-ul companiei găsiți detalii despre locurile de muncă disponibile în prezent. Sunt disponibile poziții de Business Developer, Inginer supervizare șantier și Specialist în proiectare și ofertare mobilier. Detalii AICI

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.