[ad_1]

​Miliardarul sud-african Elon Musk a vrut să încetinească procesul de achiziționare a Twitter după ce deja ajunsese la un acord cu compania, invocând în mesaje private trimise unui bancher un discurs pe care președintele rus Vladimir Putin urma să îl susțină, relatează Business Insider și Bloomberg.

Elon MuskFoto: Patrick Pleul / AFP / Profimedia Images

Mesajul dintre Musk și unul dintre bancherii săi de la Morgan Stanley a fost prezentat marți de avocații Twitter la o audiere preliminară a procesului dintre compania social media și CEO-ul Tesla și SpaceX.

În mesajul trimis pe 8 mai Musk i-a cerut bancherului să încetinească procesul de cumpărare a rețelei de socializare în așteptarea unui discurs pe care Vladimir Putin urma să îl susțină ziua următoare, când Rusia avea să celebreze Ziua Victoriei în al Doilea Război Mondial.

„Nu ar avea sens să cumpărăm Twitter dacă ne îndreptăm înspre al Treilea Război Mondial”, i-a scris Musk bancherului său. Mesajul trimis de acesta a venit după ce pe 25 aprilie Musk și Twitter anunțaseră în mod oficial că au ajuns la un acord ca miliardarul să cumpere compania pentru suma de 44 de miliarde de dolari.

De ce a vrut Elon Musk să aștepte discursul lui Putin

Solicitarea transmisă de Musk bancherului de la Morgan Stanley a venit în contextul în care la momentul respectiv numeroși analiști și experți se așteptau ca președintele Vladimir Putin să anunțe…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns