Stephen King, unul dintre cei mai celebri scriitori din lume, critică dur planul lui Musk de a institui un abonament lunar premium de 20 de dolari și pentru userii Twitter care au obținut bifa albastră care atestă verificarea identității.

Carti de Stephen KingFoto: Janek Jz, Dreamstime.com

Stephen King, celebru pentru romane precum The Shining, are 6,8 milioane de urmăritori pe Twitter.

Mesajul lui King este dur:

  • „$20 a month to keep my blue check? Fuck that, they should pay me. If that gets instituted, I’m gone like Enron”.

Enron este compania americană de energie care a dat faliment în 2001, din cauza datoriilor uriașe și activelor „toxice”.

Elon Musk are un plan de a crește veniturile: introducerea unui abonament lunar de 20 de dolari pentru cei care vor mult râvnita bifă albastră de verificare a identității în rețea, a scris pe larg presa străină. Sursele au spus că decizia NU este încă luată, dar există clar un plan.

Twitter are în prezent un serviciu pe bază de abonament, Twitter Blue, la 4,99 dolari/lună, userii care plătesc având mai multe opțiuni de personalizare. Este gratuită în prezent obținerea verificării identității pe Twitter, adică acea bifă albastră de lângă numele profilului, bifă care arată că identitatea a fost verificată și…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.