Elon Musk plănuiește concedieri importante în rândul celor 7.500 de angajați ai Twitter și mai are un plan de a crește veniturile: introducerea unui abonament lunar de 20 de dolari pentru cei care vor mult râvnita bifă albastră de verificare a identității în rețea, scriu surse citate de The Verge.

Twitter si Elon MuskFoto: V Yushynov, Dreamstime.com

Twitter are în prezent un serviciu pe bază de abonament, Twitter Blue, la 4,99 dolari/lună, userii care plătesc având mai multe opțiuni de personalizare. Este gratuită în prezent obținerea verificării identității pe Twitter, adică acea bifă albastră de lângă numele profilului care arată că identitatea a fost verificată și că acel om este exact cine spune că este și deci nu ai de a face cu un profil fals.

Procedura de verificare a identității nu este simplă, dar este gratuită în prezent.

Ei bine, dat fiind că Twitter a avut pierderi în opt dintre ultimii ani fiscali, Musk caută surse de venit și una va fi legată de abonamentele Twitter Blue care ar putea ajunge să coste 19,99 dolari/lună pentru cei care vor să obțină și bifa albastră de verificare a identității.

Sursele spun că noua conducere a pus la treaba o echipă de angajați care trebuie să dezvolte până pe 7 noiembrie această opțiune de abonament care ar face ca obținerea verificării să nu mai fie gratuită. Sursele spun că Elon Musk a amenințat că angajații vor fi concediați dacă nu…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.