​Un tribunal din statul american Delaware a dat termenul de 28 octombrie pentru ca Elon Musk și Twitter să parafeze tranzacția despre care se vorbește de aproape șase luni. Dacă cele două părți nu se înțeleg până atunci, procesul va începe în noiembrie.

TwitterFoto: Sharaf Maksumov | Dreamstime.com

Prima audiere în procesul intentat de Twitter lui Elon Musk ar fi trebuit să se țină pe 17 octombrie, dar avocații lui Elon Musk au cerut o amânare, după ce miliardarul a spus că, până la urmă, va cumpăra Twitter, cu 44 miliarde dolari.

Avocații lui Musk au spus că tranzacția trebuie dusă la bun sfârșit fiindcă Elon Musk are și banii necesari, în timp ce avocații angajați de Twitter susțineau că este un bluff și că procesul trebuie să continue după calendarul stabilit inițial în vară.

Avocații lui Musk au spus că băncile cu care s-a discutat își vor onora promisiunile de finanțare. Cei de la Twitter au acceptat până la urmă termenul de 28 octombrie.

Presa americană a scris în ultimele zile că cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord și că Musk ar fi încercat, fără succes, să negocieze un preț mai mic.

Cum au arătat ultimele luni, nimic nu este sigur când este vorba despre Elon Musk și preluarea Twitter.

Surse: AFP, Washington Post

Sursă foto: Dreamstime.comCitește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.