Judecătorul însărcinat cu litigiul dintre Twitter și Elon Musk a declarat miercuri că procesul era în continuare programat pentru 17 octombrie, data obținută de către rețeaua de socializare și patronul Tesla pentru amânare a procedurilor, potrivit AFP.

Elon MuskFoto: Mano Kors / Dreamstime

Elon Musk a scris luni către Twitter, oferindu-se să cumpere compania așa cum era planificat inițial, pentru 44 de miliarde de dolari, cu condiția ca CA-ul companiei să pună capăt procesului.

Dar, în acest stadiu, “părțile nu au solicitat o suspendare a procedurii”, a declarat judecătoarea Kathaleen McCormick într-o scrisoare adresată miercuri avocaților. “Prin urmare, continui să fac pregătirile pentru proces”, a adăugat ea.

Twitter a intentat un proces împotriva lui Elon Musk la începutul lunii iulie pentru a-l obliga pe acesta să respecte un angajament pe care și l-a asumat cu două luni mai devreme.

Multimiliardarul tocmai anunțase că îi pune capăt, afirmând că Twitter l-a mințit în anumite chestiuni, inclusiv în privința proporției de conturi false de pe platformă, lucru pe care compania îl neagă.

Elon Musk ar trebui să fie interogat mâine, cu ușile închise, de către avocații rețelei de socializare.

Aceștia au cerut sancțiuni împotriva antreprenorului, pe care îl acuză că nu a furnizat toate informațiile necesare, inclusiv mesajele trimise prin intermediul aplicației Signal, care este cunoscută pentru…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.