​eMAG estimează că vânzările de Black Friday vor totaliza 639 milioane lei – cu 30 de milioane mai mult decât anul trecut – și spune că numărul de oferte va fi de 1,5 milioane de Black Friday. eMAG promite că produsele comandate vor ajunge la toată lumea până pe 25 noiembrie. De Black Friday, eMAG vinde într-o zi cât într-o lună obișnuită.

In cel mai mare depozit eMAGFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Cei de la eMAG spun că au crescut cu 23% căutările pe Google legate de Black Friday, iar interesul este mai mare decât anul trecut și vânzările estimate vor fi cu 5% mai mari față de 2021, când totalul a fost 609 milioane lei.

Compania spune că la 69% dintre oferte, produsul va avea cel mai mic preț din 2022, în timp ce la restul de 31% dintre produse cel mai mic preț a fost în campaniile precedente de reduceri.

În primele trei zile vor fi livrate 300.000 – 350.000 de comenzi/zi, estimează compania.

Șefii companiei spun că nu mai sunt probleme grave cu produsele care vin din China, spre diferență de edițiile de BF din 2020 și 2021. Sub 10% dintre produse sunt afectate de problemele de aprovizionare din China.

Sondaje făcute de eMAG arată că cei mai mulți vor cumpăra electrocasnice mici, televizoare, telefoane mobile, haine și frigidere. Spre deosebire de ultimii doi ani, când s-au cumpărat produse pentru casă, pe fondul pandemiei, în 2022 este de așteptat să fie cumpărate multe produse ce au legătură cu ieșitul,…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.