MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, anunță rezultatele financiare aferente trimestrului trei din acest an.

Sistemul Medical MedLifeFoto: MedLife

  • MedLife a înregistrat în primele 9 luni ale anului 2022 o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 1.3 miliarde RON.
  • Compania a urmat într-un ritm susținut strategia de expansiune la nivel național, atât prin achiziții, cât și prin dezvoltări organice, bifând 7 unități noi inaugurate și 13 achiziții în mai puțin de nouă luni.
  • Dezvoltarea serviciilor de nișă – oncologie, oftalmologie – precum și intrarea pe segmentul de wellness, contribuie la consolidarea celei mai mari platforme de diagnostic și tratament din România, deținută de MedLife.
  • În perioada următoare, MedLife va continua dezvoltarea susținută a portofoliului de servicii la nivel național, în acord cu nevoile pacienților. Creșterea și consolidarea excelenței medicale rămân principalul deziderat al Grupului.

Astfel, în pofida contextului economic instabil, aflat sub amenințarea unei recesiuni, Grupul MedLife a înregistrat în primele 9 luni ale anului 2022 o cifră de afaceri consolidată pro-formă în valoare de 1.3 miliarde RON, în creștere cu 27% față de aceeași perioadă a anului trecut. Potrivit reprezentanților companiei, cifra de afaceri pro-formă raportată nu include…



Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.