[ad_1]

​Rectificarea bugetară o vom adopta într-o ședință de Guvern care va avea loc mâine, sperăm la ora 11, in funcție de finalizarea procedurilor, a anunțat miercuri premierul Nicolae Ciucă.

Buget – finanteFoto: DreamsTime

  • „Ceea ce este important este să subliniem că discutăm, este o rectificare bugetară de aproximativ 500 milioane de lei și în felul acesta am asigurat redistribuirea banilor astfel încât la nivelul fiecărui minister să se asigure îndepliniera angajamentelor în proiectele europene și tot ceea ce înseamnă asigurarea drepturilor salariale și a ajutoarelor sociale având în atenție aspectele legate de asigurarea fondurilor necesare pentru compensarea efectelor secetei in agricultura.”, a declarat miercuri premierul Ciucă la începutul ședinței de Guvern.

Ciucă: Nu avem premise prin care să vedem o intrare în recesiune economică

Premierul susține că nu există riscul unei recesiuni economice anul viitor, dar că depindem totuși de contextul economic și de partenerii economici, iar eventuale probleme vor afecta și economia noastră.

  • „Am reușit în această situație deosebit de complicată să avem o creștere economică. Instituțiile de evaluare europene situează România și pe trimestrul 3 în primele locuri la creștere economică și avem de asemenea în vedere evaluările pentru anul viitor într-un context în care există temeri pentru o recesiune economică, economia românească totuși să se…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns