[ad_1]

Twitter şi-a închis temporar birourile după ce tot mai mulţi angajaţi au ales să plece în urma ultimatumului primit din partea lui Elon Musk, care le-a cerut să accepte să muncească mai intens şi cu program prelungit sau să părăsească compania în schimbul a trei salarii compensatorii.

Sediul Twitter din San FranciscoFoto: David Odisho / Getty images / Profimedia

Potrivit unor relatări ale presei americane, citate vineri de agenţia germană DPA, reţeaua de socializare şi-a închis birourile până luni, de teama că angajaţii nemulţumiţi ar putea sabota sistemele informatice ale companiei, relatează Agerpres.

Sute dintre aceştia ar fi respins ultimatumul dat de Musk, conform surselor citate. Noul proprietar al reţelei de socializare le-a trimis miercuri angajaţilor un mail, publicat de mai multe mass-media, în care le transmite că pentru a crea Twitter 2.0 vor trebui „să muncească multe ore la intensitate mare” şi numai aceia care vor dovedi o „performanţă excepţională” vor trece proba rămânerii în companie.

Musk a ataşat acestui mail şi un formular pe care să-l completeze obligatoriu toţi cei care doresc să continue ca angajaţi ai Twitter. „Cine nu îl va fi completat până joi (17 noiembrie) la ora 17:00 va primi salariul pe trei luni”, i-a atenţionat el.

Dar numărul angajaţilor care au optat pentru plecarea din companie pare să-i fi surprins pe Musk şi pe cei din echipa sa. Prin urmare, miliardarul…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns