[ad_1]

​​Fortech a fost recunoscut printre „Best Managed Companies in Romania in 2022” în cadrul primei ediții a programului Deloitte în România. Din peste 20 de companii antreprenoriale locale înscrise, cu cifre de afaceri între 10 și 75 de milioane de euro și din industrii diferite, Fortech se numără printre cele 9 care au încheiat programul cu o certificare.

Fortech desemnat printre „Best Managed Companies” din România în 2022Foto: Fortech

  • Fortech obține certificarea „Best Managed Companies in Romania”, un program Deloitte care celebrează excelența în afaceri, analizată raportat la bunele practici internaționale.
  • Best Managed Companies se desfășoară de 30 de ani în peste 48 de țări din întreaga lume și acordă recunoaștere calității afacerilor antreprenorilor locali, în baza unei metodologii internaționale.
  • Înregistrarea galei poate fi urmărită aici.

Cu o tradiție de peste 30 de ani, programul „Best Managed Companies” oferă recunoaștere companiilor private pentru excelența în management la nivel global, analizată raportat la bunele practici internaționale. Metodologia internațională folosită analizează evoluția și performanța generală a afacerii și se bazează pe 4 piloni stabiliți, și anume: strategia (misiune, viziune, scop), resursele și inovația (competitivitatea și unicitatea afacerii), cultura și angajamentul businessului (investiția în oameni) și, nu în ultimul rând, situația…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns