[ad_1]

​Societatea modernă se raportează, din ce în ce mai mult la sisteme digitalizate și se deschide organic către inteligența artificială. Orașele și satele europene sunt în plin proces de transformare în Smart City și Smart Village. În acest context, NEOS parte a Urbioled a dezvoltat una dintre cele mai complexe soluții de telegestiune și Smart City și contribuie activ la creșterea calității vieții și protejarea mediului înconujurător.

Ana Maria Ciotir, CEO Urbioled: ”NEOS – Soluție de telegestiune și Smart City se beazează pe o viziune integratoare”Foto: Urbioled

NEOS acoperă problemele solide existente în societățile prezentului referitoare la managementul resurselor și gestionează eficient: consumul de energie, economisirea resurselor, deficiențele legate de supraaglomerare, programarea și controlul de la distanță.

”NEOS a fost dezvoltat pe baza unui concept integrator. Rezultatele oferite de NEOS răspund la problemele stringente din societatea momentului și asigură soluții complete și integrate, astfel încât să susținem principiile green society: economisire, eficiență, management controlabil”, declară Ana Maria Ciotir, CEO Urbioled.

NEOS implică activitatea de cercetare susținută a departamentului TEQ din cadrul URBIO, în cei peste 3 ani în care soluția s-a transformat “de la idee la cheie”, sprijinit fiind de finanțarea europeană în cadrul proiectului Creșterea contribuției sectorului…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns