[ad_1]

Noul șef al Twitter, Elon Musk, a anunțat joi că va restabili săptămâna viitoare conturile suspendate de pe platformă dacă acestea nu au încălcat legea, revenind asupra unor comentarii total opuse făcute la momentul preluării companiei, potrivit AFP.

Elon MuskFoto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

Într-un sondaj pe contul său, întrebând dacă Twitter ar trebui să ofere o „amnistie generală pentru conturile suspendate, cu condiția să nu fi încălcat legea sau să nu fi făcut spam scandalos”, 72,4% dintre cei aproximativ 3,16 milioane de persoane care au votat au răspuns „da”.

„Poporul a vorbit, amnistia începe săptămâna viitoare”, a scris Musk pe Twitter joi, zi liberă în SUA pentru sărbătoarea Zilei Recunoștinței, însoțind postarea sa cu mesajul „Vox Populi, Vox Dei” („Vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”).

Cu aceeași expresie, el a reabilitat, sâmbătă, contul fostului președinte american Donald Trump, interzis pe rețeaua de socializare după asaltul asupra Capitoliului de la Washington în ianuarie 2021.

Executivul Tesla și SpaceX luase această decizie în urma unei consultări similare pe rețeaua bluebird, o metodă cu o reprezentativitate incertă. O majoritate restrânsă (51,8%) dintre cei 15 milioane de votanți s-au pronunțat în favoarea revenirii miliardarului republican, care nu a mai scris pe Twitter de când contul său a fost restabilit.

Elon Musk a explicat în repetate rânduri…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns