Votanții dintr-un sondaj lansat de noul proprietar și CEO al Twitter, Elon Musk, s-au declarat în marea lor majoritate în favoarea restabilirii conturilor suspendate pe platformă, potrivit AFP.

Elon Musk pe TwitterFoto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

72,4% dintre cei aproximativ 3,16 milioane de oameni care au votat au spus „da” la întrebarea lui Musk dacă Twitter ar trebui să ofere o „amnistie generală pentru conturile suspendate, atâta timp cât nu au încălcat legea sau nu au trimis spam într-un mod scandalos”.

Liderul nu a reacționat imediat, joi, la rezultatele sondajului său.

El a consultat deja utilizatorii Twitter pentru a decide dacă Donald Trump ar putea reveni pe platformă.

Fostul președinte american a fost interzis pe rețeaua de socializare după asaltul de la Capitoliul din Washington, în ianuarie 2021, din cauza unor potențiale violențe.

Contul lui Trump a fost restabilit după ce o majoritate strânsă (51,8%) din 15 milioane de alegători a votat în favoarea revenirii miliardarului republican.

Folosirea de către Musk a sondajelor pentru a determina unele dintre direcțiile Twitter contravine unui angajament pe care l-a luat la scurt timp după ce a cumpărat compania.

Șeful Tesla anunțase, într-adevăr, formarea iminentă a unui „consiliu de moderare cu o gamă largă de opinii”.

„Nu vor fi luate decizii majore privind conținutul sau restabilirea conturilor până când acest consiliu nu se va…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.