​Grupul DENT ESTET, parte a Sistemului Medical MedLife, anunță deschiderea unei noi clinici stomatologice la Arad, alături de MedLife Genesys. Parteneriatul reprezintă o premieră în strategia de extindere la nivel național a liderului pieței de medicină dentară din România, DENT ESTET, care deține pachetul majoritar, de 51%.

DENT ESTET AradFoto: MedLife

DENT ESTET ajunge, astfel, la un portofoliu de 17 clinici stomatologice în 9 mari orașe din țară: București (7), Timișoara (2), Sibiu (2), Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiești, Craiova și Arad.

Stomatologie digitală integrată în clinica DENT ESTET din Arad

În cele șapte unit-uri dentare de tehnologie avansată din noua clinică, pacienții vor avea acces la servicii de stomatologie digitală integrată, echipamente high-end dezvoltate la nivel mondial, centru de radiologie digitala care include un CBCT de la KaVo OP 3D™, precum și tratamente personalizate oferite de o echipă multidisciplinară formată din 10 medici stomatologi, la același standard de performanță atins în toate cele 17 clinici din țară.

„Aradul se transformă deja într-unul dintre cele mai puternice hub-uri regionale de sănătate, astfel că parteneriatul cu Medlife Genesys a venit firesc, ținând cont de planurile noastre de extindere la nivel național. Considerăm că românii trebuie să se bucure de medicină dentară integrată, iar noua clinică oferă pacienților toate serviciile de care au…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.