În momentul de față, mai mult de 1000 de magazine din cele peste 1600 care compun rețeaua Profi sunt gestionate de antreprenori care le conduc în sistem Parteneriat.

Profi – 1000 de magazine gestionate de ParteneriFoto: Profi

“Faptul că ne-am propus strategic să transformăm cât mai multe dintre magazinele integrate în magazine gestionate de Parteneri este unul dintre ingredientele succesului Profi,” declară Magda Amarie, Directorul Operational Partener Profi. “Ceea ce face ca postura de Partener să fie atât de atrăgătoare și explică viteza tot mai mare de înrolare în această parte din rețea o spun cel mai bine chiar Partenerii noștri.”

Proiectul este deschis atât angajaților Profi, cât și persoanelor din afara rețelei Profi care au experiență în retail&management și dorința de a reuși. Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajați), un comision lunar din vânzări şi un bonus anual, acesta putând ajunge la venituri similare cu cele ale unei poziţii de senior management.

“Să deschizi un magazin este ușor, să îl păstrezi deschis este o artă,” este de părere Ștefania Voica, Partener Profi din anul 2021. “De cele mai multe ori, două minți luminate fac mai mult decât una singură, așa că orice antreprenor ar trebui să îmbrățișeze fără reținere ideea unui parteneriat în afaceri. Indiferent că vorbim…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns