În octombrie anul acesta, Adobe România, cel mai mare centru din Europa al companiei, axat pe dezvoltarea de produse software, a anunțat atingerea pragului de 1.000 de angajați pe piața locală. Mai mult, compania are în plan consolidarea poziției de centru de excelență în România și atragerea de noi talente, având poziții deschise de la entry level la senior level și management. Dar ce înseamnă pentru o companie precum Adobe un portofoliu de beneficii cu care să atragă talentele de pe piață? Și mai ales, ce apreciază, de fapt, angajații?

Ce spun angajații Adobe RomâniaFoto: Adobe România

Dragoș Georgiță, Sr Director of Engineering și unul dintre primii angajați ai Interakt, companie preluată de Adobe România, apreciază atitudinea de lider și siguranța pe care o aduce o echipă de oameni cu pregătire și experiență la cel mai înalt nivel.

Am apreciat la Adobe întotdeauna faptul că nu se ferește să se impună și să acționeze în a deveni numărul unu în zonele în care activează. Acea mentalitate de învingător se simte la toate nivelurile, de la individ până la echipă. Suntem aici ca să câștigăm cea mai bună experiență pentru angajați și pentru clienți.Adobe are bineînteles o zonă uriașă de oportunități de dezvoltare, suntem încurajați să exploram arii care nu ne sunt cunoscute (prin programe de shadowing) și primim sprijin când dorim să schimbăm obiectul muncii.Dar pentru mine rămân…



Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.