Conceptul Work #LikeABosch definește modul de lucru din cadrul Bosch și reafirmă angajamentul ferm al companiei pentru bunăstarea angajaților săi, subliniind în același timp focusul pe dezvoltarea generațiilor următoare, care primesc sprijin încă de pe băncile școlilor pentru a-și urma visurile.

Bosch are 800 de poziții deschise în cadrul companiei,Foto: Bosch

Deși suntem într-o perioadă marcată de incertitudine și diverse provocări, Bosch continuă să-și mărească echipa din România atrăgând specialiști în diverse domenii care sunt gata să îmbrățișeze valorile companiei și să dezvolte tehnologii și servicii care îmbunătățesc calitatea vieții tuturor.

În acest moment, Bosch are 800 de poziții deschise în cadrul companiei, care se adresează specialiștilor în inginerie software, hardware, mecanică și ingineria fiabilității în industria automotive, vorbitorilor de limbi străine, dar și specialiștilor în contabilitate, gestiune, achiziții sau logistică.

Oferta Bosch nu se adresează doar profesioniștilor cu experiență, ci și tinerilor aflați la început de drum sau chiar celor care nu sunt convinși încă de calea pe care trebuie să o urmeze în viețile lor profesionale. Bosch oferă în fiecare an peste 1,000 de oportunități juniorilor, tinerilor absolvenți, studenților și chiar elevilor. Aceștia au ocazia de a-și îmbunătăți experiența profesională, de a afla ce înseamnă să lucrezi…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns