[ad_1]

​Camera Deputaților a cumpărat în acest an 55 de autoturisme pe motorină de la Renault Commercial Roumanie, marca Duster, cu tracțiune 4×4, iar de la Porsche România a achiziționat alte 4 autoturisme de protocol, marca Audi, model A4, pe benzină, potrivit informațiilor comunicate de instituție la solicitarea HotNews.ro.

Palatul ParlamentuluiFoto: AGERPRES

HotNews.ro a informat recent despre o achiziție publică de peste 4,9 milioane de lei făcută de Camera Deputaților pentru 59 de autoturisme, dintre care 4 autoturisme de protocol de la Porsche România și 55 de autoturisme de la Renault.

Pentru că în Sistemul Electronic de Achiziții Publice nu erau informații despre ce mărci și modele de mașini vor fi livrate, HotNews.ro a solicitat aceste informații, iar răspunsurile transmise astăzi de Camera Deputaților vi le prezentăm în continuare.

Noi mașini la Camera Deputaților: 4 Audi A4 pe benzină și 55 de Duster 4×4 pe motorină

Camera Deputaților a comunicat atât mărcile de autoturisme cumpărate, cât și prețul fiecăreia dintre acestea.

  • „În cursul anului 2022 au fost achiziționate un număr de 4 autoturisme de protocol, marca Audi, model A4, pe benzină, în valoare de 199.920 lei/autoturism, livrate de Porsche România și, respectiv, un număr de 55 autoturisme marca Duster, cu tracțiune 4X4, pe motorină, în valoare de 91.558,60 lei/autoturism, livrate de Renault Commercial Roumanie SRL.
  • Precizăm că, cele 4…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns