Elon Musk încearcă din nou să lanseze un abonament plătit la Twitter care să includă autentificarea conturilor, unul dintre proiectele sale emblematice pentru platformă, după o primă încercare marcată de o mare confuzie și de afluxul de conturi false, potrivit AFP.

Elon MuskFoto: STR-NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Compania a dezvăluit treptat, luni, contururile planului, explicând pe site-ul său că abonamentul va fi disponibil inițial în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Regatul Unit, pentru 8 dolari pe lună, sau 11 dolari pentru posesorii de dispozitive Apple.

Dar până la ora 18:00 GMT, nu părea să fie încă disponibil pentru cumpărare.

Principalul interes pentru cei care sunt de acord să plătească bani: o bifă pentru a certifica identitatea abonatului, albastră pentru persoanele fizice, aurie pentru companii, gri pentru instituții.

Pentru a beneficia de această autentificare, utilizatorii trebuie să aibă un cont de cel puțin 90 de zile asociat cu un număr de telefon verificat care nu pare „înșelător sau mincinos”.

De asemenea, trebuie să fi fost activi cel puțin o dată în luna precedentă și să nu-și fi schimbat imaginea de profil sau numele pe Twitter în săptămâna precedentă.

Utilizatorii care au deja o bifă vor putea, teoretic, să o păstreze fără să plătească, potrivit termenilor de utilizare detaliați publicați de Twitter.

Prima încercare de a lansa un…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.