​MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România și singura companie cu capital românesc din topul operatorilor de servicii medicale private, anunță semnarea unui credit sindicalizat în valoarea totală de 228 milioane de euro pentru refinanțarea și majorarea creditului sindicalizat existent cu suma de 50,7 milioane de euro. Noile fonduri reprezintă o rezervă pe termen mediu și lung, urmând să fie alocate pentru noi procese de achiziții și dezvoltare, în acord cu nevoile pacienților. Pe termen scurt, compania anunță că urmează o perioadă de consolidare și așezare după expansiunea dinamică înregistrată în primele nouă luni ale anului 2022.

Sistemul Medical MedLifeFoto: MedLife

  • După 13 achiziții și 7 proiecte organice anunțate în primele nouă luni ale anului, MedLife anunță o perioadă de consolidare și eficientizare a activității, cu accent pe îmbunătățirea marjelor.
  • Pe termen mediu și lung, MedLife continuă strategia de expasiune și achiziții atât la nivel național, cât și regional, noile fonduri accesate fiind o rezervă în acest sens.
  • Dezvoltarea portofoliului de servicii, în special pe zone de nișă, rămâne o prioritate pentru companie.
  • Companie românească, listată la Bursa de Valori București, cu o strategie bine conturată, MedLife a demonstrat de-a lungul timpului capacitatea de a se adapta și de a dezvolta soluții personalizate în acord cu nevoile a milioane de pacienți.Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.