Afacerea LIO-METAL a fost fondată chiar în 2009, un an marcat de instabilitate economică, de către Ion Luca, directorul general al companiei. Produsele LIO-METAL sunt folosite pentru construcții rezidențiale și comerciale, dar și pentru proiecte edilitare, infrastructură și industria grea de masini și utilaje.

Afacerea LIO-METAL a fost fondată chiar în 2009Foto: LIO-METAL

„LIO-METAL a apărut din dorința de a vedea dacă pot realiza ceva pe cont propriu. Nu a fost ușor deloc, deoarece noi am apărut imediat după criza economică din 2008 și exista întotdeauna pericolul de a nu putea încasa banii pe marfa vândută sau de a nu putea menține un stoc, deoarece prețurile erau extrem de volatile. În plus, provocarea a fost să reușim să ne facem cunoscuți pe această piață și să-i convingem pe clienți că putem să le oferim produsele dorite, dar și cele mai bune servicii. La început, au fost luni întregi în care expediam sute de faxuri pe zi către potențialii clienți, deci un volum de muncă enorm”, povestește Ion Luca, directorul general al companiei.

De la comerț cu produse metalurgice la producție

LIO-METAL a pornit la drum ca o companie cu capital 100% românesc având ca obiect principal de activitate comerțul cu produse metalurgice. 11 ani mai târziu, compania este unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de produse metalurgice din oțel din România, cu o cifră de afaceri de aproape 11…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.