D. Popa •
HotNews.ro

Twitter a suspendat joi, fără explicaţii, conturile mai multor jurnalişti care scriu despre industria tehnologiei, conform CNN.

Elon MuskFoto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

Conturile aparţinând lui Donie O’Sullivan de la CNN, Ryan Mac de la New York Times şi Drew Harwell de la Washington Post şi ale altor câtorva jurnalişti de tehnologie au fost suspendate brusc.

„Elon spune că este un campion al libertăţii de exprimare şi blochează jurnaliştii pentru că îşi exercită libertatea de exprimare. Cred că asta pune sub semnul întrebării angajamentul său”, a declarat Harwell pentru CNN.

Contul jurnalistului independent progresist Aaron Rupar a fost de asemenea interzis. Rupar a declarat pentru CNN că nu a primit nicio comunicare de la Twitter despre interdicţie. „Nimic”, a spus el într-un apel telefonic.

CNN i-a contactat pe Musk şi Twitter pentru comentarii.

Suspendările vin după ce Twitter a închis tot joi un cont aparţinând lui Mastodon.

Contul Mastodon a postat pe Twitter la începutul zilei că oamenii ar putea urmări @ElonJet, contul care urmăreşte avionul privat al lui Musk pe platforma sa, după ce miliardarul a interzis @ElonJet de pe Twitter miercuri.

Acest tweet este probabil ceea ce a încălcat regulile Twitter. În încercarea sa de a scăpa de @ElonJet, Musk a introdus noi politici care interzic conturile care urmăresc live locaţiile în…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.