Acțiunile producătorului de mașini electrice Tesla au crescut luni în tranzacțiile efectuate înaintea deschiderii oficiale a burselor după ce utilizatorii Twitter au votat ca Elon Musk să renunțe la funcția de CEO al companiei, relatează Markets Insider.

Elon Musk la deschiderea fabricii Tesla din GermaniaFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Miliardarul sud-african a creat duminică un sondaj pe pagina sa de Twitter, întrebându-și cei peste 120 de milioane de urmăritori dacă ar trebui să renunțe la funcția de CEO al Twitter și dând asigurări că va respecta rezultatul votului.

Elon Musk anunțase la sfârșitul lui octombrie că va fi și CEO al Twitter, la scurt timp după ce a preluat controlul asupra rețelei de socializare și a concediat conducerea companiei.

Una dintre primele măsuri luate de acesta după cumpărarea Twitter a fost concedierea lui Parag Agrawal, cel care a preluat funcția de CEO al Twitter după demisia lui Jack Dorsey anul trecut, și a directorului financiar și juridic al platformei de socializare.

Musk i-a considerat pe aceștia personal responsabili de faptul că Twitter a refuzat să îi ofere informațiile cerute privind numărul de conturi false existente pe platformă, principalul punct de neînțelegeri în timpul negocierilor pentru finalizarea tranzacției.

Veste bună pentru Tesla: Utilizatorii Twitter îl vor „out” pe Musk

Sondajul creat de Musk pe pagina personală s-a încheiatCitește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.