BMW a prezentat la târgul CES Las Vegas un conceput denumit i Vision Dee, mașină pe care sunt puse tehnologii de „realitate mixtă”, pentru a arăta cum vede marca germană viitorul digital al mașinilor sale, după 2025. „Automobilul devine portalul tău către lumea digitală”, spune directorul de design al mărcii.

BMW i Vision DeeFoto: BMW

BMW a avut multe concepte pline de tehnologie în ultimii ani și a lansat mașini cu multe tehnologii, cum este modelul i7. După 2025, compania va produce mașini electrice din noua generație denumită Neue Klasse, mașini care vor fi construite și în orașul ungar Debrecen, la 40 km de granița cu România.

Și conceptul prezentat acum arată cum vede BMW acele mașini în care se vor regăsi și tehnologii de realitate augmentată. Conceptul de acum oferă o idee despre cum vor arăta peste câțiva ani și modele foarte populare, precum BMW Seria 3.

Una dintre cele mai interesante noutăți la conceptul i Vision Dee este că proiecția „Head-Up Display” se extinde pe toată lăţimea parbrizului. Din 2025, această inovaţie va fi disponibilă la modelele Neue Klasse.

„BMW i Vision Dee este sedanul futurist de clasă medie, cu un limbaj de design nou şi redus. Numele “Dee” înseamnă Digital Emotional Experience (Experienţă Emoţională Digitală) – şi tocmai acesta este obiectivul său: în viitor să creeze o legătură şi mai…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns