Descoperă lumea IT sub îndrumarea mentorilor companiei SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de software din Europa, prin intermediul cursului practic .NET. Programul funcționează ca un laborator online și este un curs internațional, gratuit, dedicat studenților din România și Polonia.

SoftServe este cea mai mare multinațională de IT fondată în Ucraina Foto: SoftServe

Timp de trei luni, poți dobândi experiență în timp ce lucrezi la un proiect real și poți învăța direct de la profesioniștii din domeniu informații practice despre dezvoltarea de aplicații web, folosind tehnologii precum C#, .NET Framework sau Java Script.

Cursul se desfășoară în perioada 1 februarie și 28 aprilie 2023, iar data limită până la care te poți înregistra pentru unul dintre cele 5 locuri disponibile este 27 ianuarie 2023.

De ce să aplici acum la laboratorul virtual .NET?

La finalul cursului, cei mai buni absolvenți pot obține un stagiu de practică plătit în cadrul SoftServe. De asemenea, pe durata cursului ai oportunitatea să lucrezi pentru un proiect cu provocări reale și să folosești tehnologii și instrumente de ultimă generație.

Vei avea parte pe tot parcursul programului de sfaturile mentorilor și îndrumarea celor mai buni lideri IT. Mai mult decât atât, ai acces gratuit la cursuri online suplimentare în Udemy pentru a studia în ritmul tău. Fiind un curs remote, îl poți integra cu ușurință cu programul de studii…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.