​Microsoft și-a anunțat oficial intrarea în „cursa” inteligenței artificiale în căutare online și va integra tehnologia din spatele chatbot-ului ChatGPT pe motorul de căutare Bing. Utilizatorii vor putea întreba lucruri concrete și ar trebui să primească răspunsuri pertinente. Google a anunțat recent că va deschide accesul publicului la un chatbot denumit Bard.

The new BingFoto: Microsoft

Satya Nadella, CEO al Microsoft, spune că suntem în fața unui moment de referință în istoria internetului, explicând că această tehnologie va schimba în bine interacțiunea cu diversele software-uri. Nadella spune că momentul poate fi pus, la capitolul importanță pentru istoria tech, alături de apariția primelor browsere web și a gadget-urilor mobile.

Userii vor putea adresa întrebări mai complexe și ar trebui să primească răspunsuri directe, dar pentru un timp numai un număr mic de oameni vor putea testa tehnologia, pe browserul Edge. Clar că răspunsurile vor fi mai bune cu timpul.

Microsoft a vorbit despre „the new Bing”, adică noul motor de căutare Bing ce va fi transformat de apariția acestei tehnologii care va permite „discuții” directe și răspunsuri la obiect la întrebări de multe tipuri.

Rămâne de văzut cum se va descurca Bing și dacă interogările vor duce la răspunsuri utile. O mare…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.