Motorul de căutare Bing al Microsoft are cotă redusă de piață, dar compania speră să schimbe totul prin integrarea tehnologiei folosite de ChatGPT. Satya Nadella, șeful Microsoft, a spus într-un interviu pentru The Verge, că noul motor de căutare Bing va fi un rival serios pentru Google, companie care va fi forțată să se miște mai repede și să dea o replică pe măsură.

MicrosoftFoto: Andreistanescu | Dreamstime.com

Satya Nadella a fost întrebat dacă relația de calm și colaborare dintre Microsoft și Google va fi diferită, acum că ambele companii vor lansa chatboți în motoarele de căutare.

„În primul rând aș vrea să spun că admir foarte mult Google și tot ce a făcut până acum. Este o companie incredibilă, au multe talente și îl respect pe Sundar Pichai. Eu doar aș vrea să inovăm. Astăzi concurăm și astăzi este ziua în care am adus competiția în domeniul căutării web. Credeți-mă, sunt în domeniu de 20 de ani și așteptam momentul. Până la urmă, în chestiunea aceasta ei (Google n a) sunt gorila de 800 de livre (360 kg). Așa sunt ei, iar eu sper că – datorită inovației pe care o aducem noi – vor ieși și ne vor arăta că știu să danseze. Vreau ca lumea să știe că noi i-am făcut să danseze și cred că vor veni zile grozave”, spune șeful Microsoft.

Livra sau „pound” este unitatea de măsură pentru masă, folosită în țările anglo-saxone. 1.000 de livre înseamnă 453 kg.

​Microsoft…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.