O dată la câteva luni se vorbește despre diverși inventatori care au creat mașini care merg alimentate „cu apă” și despre o tehnologie care va „revoluționa” domeniul auto. Răspunsurile fără echivoc ale RAR la solicitările HotNews.ro fac lumină într-un caz de posibil fake news. De ce nu avem mașini care „merg cu apă” și de ce mulți oameni cred în astfel de zvonuri care se rostogolesc?

Mașină care să meargă doar cu apă pe post de combustibilFoto: Koonsiri Boonnak | Dreamstime.com

Cazul celebrului „Logan care merge cu apă” sau cum se rostogolește periodic un posibil fake news prin presa din România

Periodic, la câteva luni, în România se tot răspândesc unele știri prin toate canalele media – pe siteuri, ziare și televiziuni, știri care lasă să se înțeleagă prin modul cum sunt scrise, dar mai ales titrate, că o mașină Dacia Logan din România a fost modificată să funcționeze cu apă.

  • Prima mașină Dacia Logan care merge cu apă. Șoferii pot parcurge 10.000 de kilometri cu doar un litru”, „Prima mașină din România care merge cu apă este un Logan. Invenția a fost omologată de un instructor auto”, „VIDEO- Loganul care merge cu apă: un român a reușit să modifice motorul mașinii personale pentru a merge cu apă” sau „Cum arată Loganul care merge 10.000 km cu un litru de apă! VIDEO” – sunt doar câteva din titlurile bombastice din presă pe acest subiect.

„Știrile” în cauză…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.