Miliardarul sud-african Elon Musk a amânat planurile de a renunța la conducerea Twitter, afirmând că va căuta o persoană care să preia funcția de CEO al companiei social media cândva înspre sfârșitul acestui an, relatează Business Insider.

Elon Musk și TwitterFoto: STR/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Musk a vorbit în cadrul unei intervenții prin apel video la evenimentul World Government Summit din Dubai despre planurile sale legate de rețeaua de socializare pe care a preluat-o oficial în octombrie anul trecut.

„Trebuie să stabilizez organizația și să mă asigur că este într-un loc sănătos din punct de vedere financiar, și că planurile privind produsul sunt formulate clar”, a spus el, citat de agenția Bloomberg.

„Nu știu, bănuiesc probabil că înspre sfârșitul acestui an ar fi o perioadă bună să găsesc pe cineva care să conducă compania. Cred că ea va fi într-o poziție stabilă la sfârșitul acestui an”, a mai declarat Elon Musk.

El a descris Twitter ca fiind „un fel de startup în marșarier”, adăugând că „aici este nevoie de muncă pentru a duce Twitter într-un fel de poziție stabilă și construi cu adevărat motorul de inginerie software”, potrivit Associated Press.

Ce a spus Elon Musk anul trecut despre renunțarea la funcția de CEO al Twitter

Pe 18 decembrie 2022 miliardarul sud-african a creat un sondaj pe pagina sa de Twitter, întrebându-și cei aproape 130 de milioane de…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.