Meta, compania social media fondată și condusă de Mark Zuckerberg, a început anul 2023 într-o notă mai puțin obișnuită, plătindu-și unii dintre angajați să nu facă nimic, relatează Business Insider.

Mark ZuckerbergFoto: CNP/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Situația este cu atât mai bizară întrucât gigantul tech american, care în luna noiembrie a anunțat că va concedia 11.000 de angajați, le-a promis investitorilor că 2023 va fi „anul eficienței”.

„Este un moment trist, aici nu există îndoială”, a scris Mark Zuckerberg în mesajul trimis angajaților la momentul respectiv, admițând că a greșit când a crezut că sectorul tech își va continua creșterea din pandemie, când multe lucruri s-au mutat online.

„M-am înșelat și îmi asum responsabilitatea”, afirma el înspre finele anului trecut.

Publicația Financial Times a scris duminica aceasta că ​Meta se pregătește să anunțe o nouă rundă de disponibilizări, după cea din 2022.

Facebook a tot angajat oameni, crescând efectivele cu 27.000 în 2020 și 2021, și cu 15.000 în primele nouă luni din 2022. În premieră, la final de 2022 a anunțat disponibilizări masive, pentru prima oară în istoria sa.

Angajații Meta/Facebook sunt dezamăgiți de situația de la compania lui Zuckerberg

Presa internațională a scris în ultimele săptămâni despre faptul că o parte dintre angajații Meta sunt demoralizați și dezamăgiți de ce se întâmplă în…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.