D. Popa •
HotNews.ro

La doar câteva zile după impunerea limitelor, Microsoft s-a răzgândit şi le modifică, lăsând utilizatorii să pună ceva mai multe întrebări agitatului bot.

Microsoft BingFoto: Rafael Henrique, Dreamstime.com

În urmă cu doar câteva zile, Microsoft anunţa că impune limite privind număr de întrebări pe care utilizatorii le pot adresa noului Bing. Aceştia erau limitaţi la 5 întrebări consecutive şi 50 de întrebări pe zi.

Acum, gigantul american anunţă noi limite, cu 20% mai mari. Astfel, limita întrebărilor consecutive creşte la 6, iar pe zi pot fi adresate până la 60 de întrebări.

Microsoft a decis să impună aceste limite după ce s-a constatat că noul Bing generează conversaţii bizare în cazul conversaţiilor mai lungi, începând să facă declaraţii de dragoste, să jignească sau chiar să-şi pună întrebări existenţiale.

Reacţia gigantului american la această situaţie a fost una de surprindere, impunând rapid limitele de întrebări ca şi cum abia atunci ar fi constatat că noul Bing are probleme.

Un grup de cercetători, însă, a descoperit că testele publice realizate în urmă cu câteva luni în India au produs aceleaşi rezultate în cazul conversaţiilor lungi. Asta sugerează că Microsoft cunoştea problema, dar s-a grăbit oricum să implementeze chatbot-ul în motorul de căutare Bing.

(sursa foto: DreamstimeCitește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.