DACHSER are sucursale în România, inclusiv în Arad, din anul 2009. Datorită creșterii anuale a volumelor de transport, în 2020 s-a decis că este timpul să se construiască un nou depozit, mai mare, în Vestul țării. Noua locație are instalații de ultimă generație, cu o suprafață de 2.477 mp și 15 rampe de andocare.

Noua locație are instalații de ultimă generațieFoto: Dachser

În 2021, filiala din Arad a înregistrat o creștere de 11% a cifrei de afaceri, ajungând la aproximativ zece milioane de euro și un număr de peste 59.400 de shipmenturi interne și internaționale transportate. Pentru dezvoltarea depozitului este planificată o extindere într-o etapă viitoare cu încă 2.153 mp și 18 rampe suplimentare.

În noul depozit se vor manipula zilnic peste 200 de tone de marfă, realizând operațiuni de tranzit prin operarea în special a unităților de tip cutie mobilă, precum și operațiuni naționale de colectare / livrare a mărfurilor pe o rază de până la 350 km.

Pe lângă cele două linii naționale de transport zilnic către București și Brașov, filiala este conectată zilnic și cu Slovacia, Germania, Polonia și Ungaria.

„Noul depozit va contribui decisiv la stabilizarea poziției noastre pe piața internă, determinând o capacitate sporită de a gestiona volumele de tranzit la export și import, asigurând consolidarea eficientă în sistem de grupaj a transporturilor de marfă. Optimizarea proceselor interne se va…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.