Lucian Heiuș și-a dat demisia din funcția de președinte al ANAF, iar din 6 iunie se va duce consilier superior la Timișoara, la asistență contribuabili.

Lucian HeiusFoto: Hotnews

Informația ne-a fost confirmată de el.

De precizat că el a mai spus ce va face dacă nu va mai conduce instituția și la începutul lunii. Atunci afirma: „Probabil voi fi cel mai solicitat om din ANAF care să dea sfaturi contribuabililor. Asta pentru că sunt suspendat de-acolo. Asta e meseria mea. Am trăit cu ea. Cunosc toate dedesubturile”.

Vezi și: Ce arată datele prezentate de Heiuș: Minus de aproape 9 miliarde față de bugetul pe 2023 / Aproape toată suma din subordinea lui Ionuț Mișa

Cine este Lucian Heiuș

Lucian Heiuș a fost numit în mai 2022 în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), eliberând la acea vreme postul de secretar de stat în Ministerul Finanțelor.

S-a născut la 13 noiembrie 1965 în Orăştie, judeţul Hunedoara. A absolvit Facultatea de Mecanică, din cadrul Politehnicii Cluj- Napoca (1990), Facultatea de Ştiinţe Economice în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca (1999) şi Facultatea de Management Turistic şi Comercial din cadrul Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti (1999).

A mai fost director general la Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara (2013-2014), director executiv – servicii interne (mutare temporară) (2014-2015),…



Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.