[ad_1]

Mașina electrică Dacia Spring, lansată în 2021, va primi la anul întâiul său facelift și datele arată că va fi unul semnificativ. Peste 120.000 de mașini Spring produse în China s-au vândut în mai puțin de doi ani, iar modelul are jumătate din piața mașinilor electrice noi, De la lansare Spring s-a scumpit, dar a primit și o versiune mai puternică.

Dacia SpringFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

Spring costă de la 20.800 euro în versiunea Essential și 22.450 euro în versiunea Extreme, înainte de aplicarea subvenției din Rabla Plus.

În 2024, cea mai ieftină mașină electrică de pe piața europeană va primi un facelift care-i va da un „look” mai modern, scrie revista britanică Autocar.

Vor fi mici modificări la exterior și foarte posibil la interior. Posibil să fie adăugate noi opțiuni de culoare, dar și altă versiune de echipare, odată cu lansarea Spring facelift. Ar putea fi disponibile și mai multe opțiuni de tehnologie.

Cel mai probabil că versiunea de bază va rămâne cu bateria de 28.6kWh, pentru că Dacia nu trebuie să scumpească modelul de bază, pentru ca mașina să rămână atractivă pe o piață unde toate grupurile auto mari pregătesc mașini electrice de oraș care să coste 20-25.000 de euro.

Companiile NU comunică niciodată cât costă bateriile de pe mașinile electrice, dar estimările pentru costul bateriei de pe Spring sunt în jurul a 3.500 – 4.000 de dolari.

David Durand, șef de design la…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns