[ad_1]

Nu se știe dacă Zuckerberg și Musk se vor lupta în cușcă, însă este clar că se vor bate pe „ringul” rețelelor sociale. Grupul Meta (Facebook) lansează joi „Threads” – un concurent redutabil pentru Twitter și sunt multe motive pentru care rețeaua are mari șanse să crească rapid, mai ales că la Twitter este haos, după un an cu Musk la conducere.

Twitter vs FacebookFoto: Shutterstock

„Twitter killer”?

Mark Zuckerberg ar fi vrut să cumpere Twitter acum 15 ani, dar nu s-a întâmplat. Însă șeful Facebook, invidios pe succesul rețelei, vrea de mult timp să lanseze un concurent serios pentru Twitter.

A venit momentul, iar pe data de 6 iulie va fi lansată rețeaua denumită Threads care va fi conectată cu Instagram și va funcționa în stilul Twitter, iar mesajele text vor fi de bază. Userii vor putea să urmărească prieteni sau vedete și vor putea rapid să le dea „follow” celor pe care deja îi urmăresc pe Instagram.

Userii vor putea să transmită mesaje, să urmărească diverse grupuri și să selecteze ce lucruri nu vor să vadă.

Marele atu al Meta este că toate rețelele sale au peste 3 miliarde de useri, iar Instagram singură are două miliarde. Deja pornește de la cea mai mare bază de useri din istoria omenirii și sunt mari șanse ca măcar 300 de milioane de useri să se uite pe noua rețea. Dacă va trece de acest prag, Threads va fi depășit baza de utilizatori a Twitter.

Un alt atu este că Meta are…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns