[ad_1]

Cei mai mari copii ai lui Silvio Berlusconi, Marina și Pier Silvio, vor împărți împreună controlul majoritar al imperiului de afaceri fondat de acesta, a declarat joi o sursă familiarizată cu acest subiect pentru Reuters, după ce testamentul fostului premier a fost desecretizat.

Silvio BerlusconiFoto: MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia

Marina și Pier Silvio Berlusconi, care dețin deja roluri executive în anumite părți ale afacerii, vor deține participații egale, în valoare totală de aproximativ 53%, în holdingul familiei Fininvest, a declarat sursa, confirmând un raport anterior al agenției de presă ANSA.

Marina conduce Fininvest, în timp ce Pier Silvio s-a ocupat de afacerea TV MFE-MediaForEurope, care a fost mult timp bijuteria din coroana familiei.

Cei cinci copii ai lui Berlusconi au declarat anterior, într-un comunicat, că „niciun acționar nu va exercita controlul indirect individual global individual al Fininvest SpA, exercitat anterior de tatăl lor”.

Barbara, Eleonora și Luigi Berlusconi, cei trei copii ai săi din a doua căsătorie, au fost mai puțin implicați în afacerea de familie.

Berlusconi, care a murit pe 12 iunie la vârsta de 86 de ani, a luat decizia privind moștenirea încă din 2006, se arată într-o copie a testamentului consultată de Reuters.

El a adăugat lângă semnătura sa pe testament mesajul: „Mulțumesc, cu multă dragoste pentru voi toți, tatăl vostru”.

Acțiunile B ale MFE la bursa din…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns