[ad_1]

La doar câteva zile de la lansare, rețeaua socială Threads, gândită de grupul Meta drept concurent al Twitter, se apropie de pragul de 100 de milioane de useri, cifră deloc rea, dacă ținem cont că Threads nu este disponibilă în UE.

ThreadsFoto: Rafael Henrique, Dreamstime.com

În primele două ore s-au înscris pe Threads două milioane de useri, după șapte ore erau 10 milioane, iar după 12 ore se depășise nivelul de 30 milioane. La două zile de la lansare erau 70 de milioane de conturi, dar foarte puține postaseră ceva.

Rețeaua a fost lansată în noaptea de miercuri spre joi și a crescut repede, mai ales fiindcă este strâns legată de Instagram (trebuie să ai cont pe Instagram ca să intri pe Threads), iar Instagram, cu peste două miliarde de useri, este o puternică bază de pornire pentru Threads.

Threads a fost lansată de Meta pe fondul nemulțumirii legate de Twitter, rețeaua la care Elon Musk a făcut o serie de modificări radicale, în cele nouă luni de când se află la conducere.

Aplicația Threads nu este disponibilă în Europa, fiindcă Meta vrea să ia măsuri pentru a se conforma regulamentele europene DSA și DMA, care sunt mult mai stricte decât regulamentele din SUA.

Sursa foto: Dreamstime.com

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns