CEO-ul companiei de social media X, Linda Yaccarino, le-a spus angajaților că „datele vor spune adevărata poveste” despre eforturile sale de a lupta împotriva antisemitismului, potrivit unei note adresate angajaților, pe fondul indignării tot mai mari pe această temă, potrivit Reuters.

Elon Musk si Linda YaccarinoFoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

X, fostul Twitter, a pierdut mai mulți publicitari importanți, inclusiv IBM și Comcast, iar proprietarul Elon Musk a fost atacat de Casa Albă după ce a fost de acord cu o postare pe platformă miercuri.

Postarea susținea în mod fals că evreii alimentează ura împotriva albilor. Joi, și grupul de supraveghere a presei Media Matters a declarat că a descoperit că reclame pentru mărci importante au apărut alături de postări care promovau nazismul.

„Deși este posibil ca unii agenți de publicitate să fi întrerupt temporar investițiile din cauza unui articol înșelător și manipulat, datele vor spune adevărata poveste”, a declarat Yaccarino în nota de duminică seară adresată angajaților, văzută de Reuters, adăugând că X a fost clar cu privire la eforturile sale de a lupta împotriva antisemitismului și a discriminării.

În weekend, Musk a postat pe X că firma sa va intenta un proces „termonuclear” împotriva Media Matters pentru ceea ce el a spus că a fost un „atac fraudulos” asupra platformei. Un reprezentant al X a confirmat că firma va da în judecată…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.