Compania Elefant Online S.A., care deține magazinul Elefant.ro, i-a anunțat astăzi pe investitorii săi de pe Bursa de Valori București că a introdus pe rolul Tribunalului București, Sectia a-VII-a Civila, o cerere de deschidere a procedurii generale a insolvenței, potrivit Economica.net.

Pagina Elefant.roFoto: elefant.ro

Societatea își exprimă intentia de a propune un plan de reorganizare, în termenul prevăzut de lege, cu menținerea dreptului său de administrare a propriei activități, potrivit directorului general interimar al companiei, Sergiu Chirca.

Preluare ratată de către evoMag

În noiembrie 2023, business-ul de comerț online controlat de antreprenorul român Mihai Pătrașcu, evoMAG, anunța nu mai cumpără majoritar elefant.ro.

Asta, după ce la începutul lunii mai, elefant.ro anunța că va fi cumpărat majoritar de evoMAG.

Cine este Elefant.ro

Magazinul online Elefant.ro a fost lansat în anul 2010, devenind lider pe piața online de carte, în România. Platforma de e-commerce s-a dezvoltat, în ultima vreme, ca „mall online” și marketplace, fiind un jucător semnificativ în vânzările de parfumuri, cosmetice, jucării și ceasuri.

Compania este fondată de omul de afaceri basarabean Ion Sturza (63 de ani), fost prim-ministru al Republicii Moldova în anul 1999.

Ion Sturza îndeplinește funcția de președinte al Consiliului de Administrație al magazinului online Elefant.ro. El conduce și Fribourg Investment Limited, un…Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.