[ad_1]

​Dacia a prezentat versiunea restilizată a mașinii electrice de oraș Spring la care planșa de bord este complet nouă, iar la interior se găsește mai multă tehnologie. Autonomia promisă este mai mare de 220 km. Comenzile pentru noul Spring se vor deschide în primăvara anului 2024. Lansarea pe piață este programată pentru vara acestui an.

Dacia Spring restilizataFoto: Dacia

Dacia Spring 2024 – Autonomie, motorizări, greutate și baterie

Autonomia promisă este de peste 220 km pentru toate versiunile (omologare în curs), „mai mult decât suficientă pentru șoferii cu trasee cotidiene de 37 km pe zi” (conform datelor colectate de Dacia prin intermediul sistemelor conectate la bordul vehiculului).

Sursa foto: Dacia

Bateria este de 26,8 kWh. Consumul de energie promis este de sub 14,6 kWh/100 km. Mașina este echipată standard cu un încărcător de curent alternativ de 7 kW care permite încărcarea bateriei la o priză casnică de la 20% la 100% în mai puțin de 11 ore sau în doar 4 ore cu ajutorul unui „wall box” de 7 kW. Opțional, este disponibil un încărcător de curent continuu de 30 kW, care asigură încărcarea rapidă de la 20% la 80% în doar 45 de minute.

NU au fost comunicate prețuri

Spring, cu ai săi 3,70 m lungime, rămâne cel mai mic model al gamei (Sandero are 4,09 m lungime), dar partea bună ține de manevrabilitatea ușoară.

Precum în cazul celorlalte modele ale mărcii, o versiune intermediară,…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

  1. Felicia

    Pare ok ca si design, cu exceptia rotilor, care sunt cam penibile, ca si la chinezi….