[ad_1]

​Oficialii TikTok au lăsat de înțeles că nu se tem de o eventuală reglementare sau de o interdicție în România și spun că orice decizie ar trebui „să se bazeze pe fapte, nu pe zvonuri”. TikTok a anunțat în premieră și câți oameni moderează conținutul postat de români pe rețea. De ce directorii TikTok spun că rețeaua NU ar trebui descrisă ca fiind „chineză”?

Logo TikTokFoto: Mikhail Primakov, Dreamstime.com

TikTok: Preferăm să ne bazăm pe fapte, în loc de zvonuri și speculații politice

TikTok se află în centrul controverselor în mai multe țări din lume: unele au interzis-o total, iar în alte regiuni și țări aplicația a fost eliminată de pe telefoanele funcționarilor din diversele instituții. Sunt și în România discuții pentru o „reglementare” a aplicației, fiind invocate motive legate de răspândirea propagandei politice.

„Suntem o companie transparentă, răspundem la întrebări, însă îngrijorările trebuie să se bazeze pe fapte și date, nu pe zvonuri și pe neînțelegeri”, spune Jakub Olek, director pentru politici publice și relații guvernamentale la TikTok Europa Centrală și de Est.

Oficiali ai companiei au fost prezenți la București pentru a anunța progresul unui proiect denumit Clover (investiții de 12 miliarde dolari), prin care aplicația încearcă să-i convingă pe europeni că datele nu ajung în mâna chinezilor.

TikTok, care în România are peste 7 milioane de…

[ad_2]

Citește mai mult pe Hotnews.ro

Sursa https://www.hotnews.ro

Lasă un răspuns